Kontakta oss  📞0176-28 28 30 

Historien om Färgaffären

Färgaffären som ligger på Knutbytorg brevid Mio möbler, Dollarstore & Sportringen är ganska nyetablerad men färghandlaren själv är både välkänd och lokal.

Johan Pommer är tredje generationens målare, både farfar Tore och pappa Håkan har haft måleriföretag.

Johan började som målare 2001 och 2004 startade Johan Norrtälje Färgbod ute vid Vretahandel tillsammans med sin bror. Verksamheten växte snabbt från att erbjuda enbart måleri och butik till ett hel-hetskoncept inom bygg.

År 2021 blir Johan uppringd av färgfabrikören Alcro med förfrågan om han skulle vara intresserad av att öppna en ny färghandel som exklusiv återförsäljare för Alcro färg. Bröderna väljer då att gå skilda vägar och fortsätta med varsitt företag.

Johan kunde inte motstå utmaningen med att öppna en ny färgaffär. Det är en stor satsning men ingen kommer ihåg en fegis.... så det var bara att börja leta lokal. 3 Juni 2021 slog dörrarna upp för den nya Färgaffären i Norrtälje AB.

Namnet på butiken var svårt att hitta på men börjar man tänka utanför boxen så brukar det lösa sig, vad säger folk när du ska handla färg? jo vi åker till färgaffären! saken var klar Färgaffären i Norrtälje fick det bli och själv tycker jag det blev ett kanonbra namn säger Johan.

Det har varit en stor saknad bland yrkesmålarna och hemmafixarna att Alcro inte funnits här. Det är ju det största varumärket i färgbranschen, ett gammalt anrikt varumärke.

Färgaffären Norrtälje
Kontaktformulär

Kontakta oss

För att kontakta oss, fyll i formuläret nedan.
(Är det akuta frågor ring oss på: 0176-28 28 30)
Besök oss på:
Knutby Torg, Baldersgatan 25, 76150 Norrtälje
I "Fd. ÖoB huset" Brevid Kandyz, Mio Möbler, Sportringen & Dollarstore.
Öppettider:
Mån-Fre 06:00-18:00
Lördag: 09:00-13:00
Söndag: Stängt
Namn E-post Meddelande Skicka in